Warning: Undefined array key "options" in /home/dmjzwefi/specialistoptikerna.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/dmjzwefi/specialistoptikerna.se/wp-content/plugins/ele-custom-skin/includes/enqueue-styles.php on line 22
Om specialistoptikerna - Specialistoptikerna

Om specialistoptikerna

Specialistoptikerna är ett nätverk av optiker som vill fokusera extra mycket på kunskap och god service. De flesta som besöker en optiker har så små synfel att de kan välja vilken som helst för att få hjälp med glasögon eller kontaktlinser, men det finns många som behöver experthjälp för att komma till rätta med sina synproblem. Då finns specialistoptikerna!

Vilka är vi?

Det som är gemensamt för oss är att vi brinner för optik och älskar att hjälpa våra patienter att få ett bättre seende och ett mer aktivt liv. 

Vi finns i olika optikerkedjor, i egna butiker eller hos syncentraler, och vi finns i olika delar av landet. Det viktiga är kunskapen inom optik och intresset för kunder och patienter. För att du lättare ska hitta oss och vara säker på att du får rätt hjälp, har vi samlat oss under benämningen Specialistoptikerna.

Alla vi specialistoptiker har blivit certifierade baserat på att vi har rätt kunskap och nödvändig utrustning för att ge dig som patient rätt hjälp. Företaget Multilens, ett optikbolag med lång erfarenhet av specialoptik och specialkontaktlinser, stödjer nätverket och ansvarar för certifieringen. 

3 anledningar till att du ska ta hand om dina ögon!

1

Förbättra livskvaliteten

Att ha en god syn är viktigt för att kunna utföra dagliga aktiviteter som att köra bil, arbeta på datorn, läsa eller se på TV. Att ha en dålig syn kan begränsa dessa aktiviteter och minska livskvaliteten.

2

Upptäcka sjukdomar i tid

En regelbunden synundersökning kan hjälpa till att upptäcka ögonsjukdomar som AMD, grön starr, eller katarakt i tid. Ju tidigare en sjukdom upptäcks, desto större chanser finns det för att behandlingen blir effektiv.

3

Förbättra allmänhälsan

Det finns ett starkt samband mellan ögonhälsa och allmänhälsa. Forskning visar att dålig syn kan leda till depression, ångest och andra hälsoproblem. Att ta hand om sin syn kan därför ha en positiv inverkan på hela kroppen och bidra till en bättre hälsa och välbefinnande.

Hjälp oss bli bättre

Vi vet att det finns många personer som inte ser så bra som de skulle kunna om de hade rätt typ av hjälpmedel.
Vi vet tyvärr också att det är svårt för de flesta av dessa personer att verkligen hitta den hjälp de behöver.
Det är detta vi vill råda bot på. Vi vill göra det lättare att få tillgång till rätt hjälp, men vi behöver er hjälp!

Berättelse

Vi skulle gärna ta del av din berättelse om vad du har gått igenom innan du fick hjälp.
Vad var problemen och var försökte du få hjälp? Hur gjorde du för att försöka lösa dina problem?
Med hjälp av dina erfarenheter kan vi förbättra oss och göra det enklare för andra att hitta rätt i framtiden.

Tipsa

Du kan också tipsa oss om en optiker som du tror skulle passa in som Specialistoptiker.
Eller tipsa oss om produkter/hjälpmedel som du tycker borde finnas som du inte hittar. Vi kanske kan hitta dem!

Våra optiker har lösningen för dig

Du hittar alla specialistoptiker i listan så vänta inte med att kontakta en optiker nära dig. Du är välkommen med dina frågor och funderingar och vi hjälper dig mer än gärna!